Å Være Gravid: En Kort Guide Til å Være Lykkelig

Å Være Gravid: En Kort Guide Til å Være Lykkelig

Å ha en baby er en fantastisk opplevelse. Gleden av å ha et nytt liv inni deg og forventningen om hvordan barnet ditt vil være. Det er mange opp- og nedturer som følger med det også. Denne artikkelen har noen råd om hvordan du får mest mulig ut av svangerskapet.

Når du kjører i en bil som har kollisjonsputer, må du få setet skjøvet så langt tilbake som mulig fra dashbordet. Jo nærmere du er dashbordet, jo nærmere er du kollisjonsputene. Kollisjonsputer kan være farlige for et ufødte barn, selv om det er farligere for deg å slå dem av, så bare sitt lenger unna for å balansere disse risikoene.

Informer lege før en medisinsk prosedyre hvis du er gravid eller planlegger å bli gravid. Dette inkluderer også tannlegen din. Det er visse stoffer som ikke bør gis og prosedyrer som ikke bør gjøres for en kvinne som er gravid eller på vei til graviditet.

Unngå kjemikalier som kan skade barnet ditt. Mange rengjøringsprodukter har en sterk lukt og finnes i hjemmet ditt, arbeidet ditt og andre steder du går. Når du puster inn disse røykene, kan de skade barnet ditt. Bruk produkter som bare er laget av naturlige ingredienser.

Hvis du oppsøker lege for noe, må du fortelle dem at du er gravid. Noen av testene de utfører på legekontoret kan være skadelige for en gravid kvinne, og de vil hoppe over disse for deg. Selv om det bare er en liten sjanse for at du kan være gravid, må du si fra.

Prøv treningstimer som er designet for gravide kvinner. Å være aktiv er veldig viktig under graviditet, men det er også viktig at du trener trygt. Å gå til en klasse som er spesielt laget for graviditet betyr at du vil få alle fordelene med øvelsen uten å gjøre noen skade på din voksende baby.

Det er en god idé å få influensa skutt mens gravid. Immunforsvaret ditt er ikke så sterkt når du er gravid, så du kan få influensa lettere. Dette er farlig for deg og barnet.

Før en matdagbok for å spore maten du spiser. Å holde en logg over alt du spiser vil la deg være sikker på at du får all den ernæringen som kroppen din trenger. Du kan også ta det for å gå over med legen din.

Gjør filmen og kameraene klare på forhånd og få dem pakket i posen. Det er en av de tingene som alle har en tendens til å glemme og angrer senere når ting kommer i gang i et rush. Hvis du har den klar i fødselsposen din, vil du kunne fange de nyfødte bildene.

Å ta vare på deg selv betyr å ta vare på babyen din. Det er så mange ting å vurdere, gjøre og unngå mens du er gravid. Tipsene og rådene som presenteres her er ment å hjelpe deg med å gjøre denne graviditeten til en du vil huske godt etter hvert som barnet ditt blir eldre.

https://billigetesterpro.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.